פרופיל המשרד
משרד עוה"ד שמעון - שובל
למשרדנו שני תחומי התמחות מרכזיים:
בנקאות, פיננסים והסדרי חוב
לעוה”ד במשרדנו מומחיות של למעלה מ-20 שנה בתחומי הבנקאות, חדלות-פירעון, הסדרי חוב, שוק ההון, משפט מסחרי וייצוג בבתי משפט.
במסגרת זו אנו מייצגים בהליכי ליטיגציה אזרחית-מסחרית (ייצוג בהליכים משפטיים בכל הערכאות, לרבות בהליכי בוררות וגישור), עריכת הסכמים מסחריים, הכנת מסמכי יסוד של תאגידים והסכמי שותפות, בנקאות, חדלות פירעון, הוצאה לפועל ועוד.
אנו מלווים ומעניקים ייצוג בהליכים משפטיים שונים דוגמת תביעות כספיות, ליווי חייבים בעריכת הסדרי חוב מול בנקים, ליווי חייבים וכן נושים בהליכי פשיטת רגל ומתן ייעוץ משפטי שוטף לחברות ולאנשים פרטיים.
מקרקעין
לעוה”ד במשרדנו מומחיות ייחודית של למעלה מ-20 שנה בכל הנוגע לסכסוכי שכנים ובתים משותפים, לרבות ייצוג בהליכים משפטיים בבתי המשפט השונים, וכן תביעות ליקויי בניה.
במסגרת זו אנו מייצגים בתביעות של פירוק שיתוף על דרך של רישום בית משותף, תביעות לפינוי מושכר, תביעות על מטרדי שכנים – ובכלל זה: תביעתו מטרדי רעש, תביעות פלישה שלא כדין, תביעות על מטרדי עצים, תביעות בגין פרגולות שנבנו שלא כדין ופולשות לשטח פרטי, תביעות הנוגעות להשתלטות על רכוש משותף, ניהול כל סוגי ההליכים מול המפקח על המקרקעין, ליווי נציגויות של בתים משותפים ועוד.
על לקוחותינו נמנים הן לקוחות פרטיים, הן עסקים קטנים והן חברות מהמובילות במשק.
לצוות המשרד התמחות ייחודית בבנקאות ובחדלות פרעון
עו”ד קארין שמעון
שימשה כיועצת משפטית של אחד הבנקים הגדולים בארץ במשך כעשר שנים.
כיום, משרד שמעון-שובל מתעל את הניסיון, הידע והמומחיות שצברה עוה”ד קארין שמעון מתוך היכרותה רבת השנים את המערכת הבנקאית, על מנת לתת ללקוחות המשרד את הייעוץ הטוב והמקצועי ביותר בהתמודדות מול תביעות בנקים ובכל הליך אחר הנדרש מול המערכת הבנקאית.
עו”ד לידור שובל
בעל ניסיון ומומחיות ייחודית בתחום חדלות הפרעון.
במשך שנים רבות עסק כעו”ד בתחום חדלות הפירעון; במסגרת זו ערך הסדרי חוב, ייצג יחידים בהליכי פשיטת רגל וחברות מהמובילות במשק בתיקי פירוק והקפאת הליכים.
במקביל, במשך כל תקופת עבודתו טיפל עו”ד שובל בתיקי ליטיגציה מסחריים בעלי פרופיל גבוה בכל הערכאות.
צוות המשרד
שירות אישי ומקצועי
שירות מקצועי ומותאם אישית
נסיוננו רב השנים בעולם העסקי והמשפטי מאפשר לנו להציע ללקוחותינו ייעוץ וליווי מותאם אישית לצרכיהם.
כך גם נסיוננו הרב בייצוג יחידים וחברות בהליכים משפטיים בכל הערכאות נותן לנו את הראיה הרחבה, של מכלול ההיבטים הנדרשים בכל עניין של לקוחותינו, ומוביל להצלחתנו להשיג את מטרותיהם ביעילות ובמקצוענות, ללא פשרות.
שיחת ייעוץ ראשונית
במהלכה נשאל את השאלות הרלוונטיות על מנת להבין את הסוגיה, ננחה אותך מה החומר הנדרש, מה אופן הפעולה הנכון ומה צפויים להיות שלבי העבודה.
איסוף החומר
נקבל ממך את החומר הנדרש, נאסוף פרטים ומסמכים נוספים גם בעצמנו, ככל שיידרש, ונערוך שיחת תיאום ציפיות, במהלכה נסביר מהי האסטרטגיה המשפטית הנכונה והמומלצת עבורך.
הטיפול המשפטי שלנו
נטפל בתיק במקצועיות וללא פשרות, תוך שיתופך בהתפתחויות, עד להשגת המטרה.
המומחיות שלנו
ליטיגציה
מחלקת הליטיגציה במשרדנו מלווה ומייצגת את לקוחות המשרד בהליכים משפטיים בפני כלל הערכאות המשפטיות בישראל, וכן בהליכי בוררות וגישור.
משפט אזרחי-מסחרי
המחלקה האזרחית – מסחרית במשרדנו מעניקה ליווי משפטי לחברות, שותפויות, עסקים קטנים ולקוחות פרטיים במגוון פעילויות עסקיות.
בנקאות
מחלקת הבנקאות במשרדנו מייצגת ומייעצת ללקוחות המשרד בכל הנושאים הנוגעים להתנהלות מול המערכת הפיננסית (בנקים, שוק ההון, גופים מוסדיים), לרבות הסדרת חובות, נטילת אשראי, הסכמי ליווי ומימוש בטחונות.
חדלות פירעון
מחלקת חדלות-הפירעון במשרדנו מייצגת ומלווה חברות וחייבים פרטיים שנקלעו למשבר כלכלי. משרדנו מייצג הן נושים והן חייבים בתיקי פירוק והקפאת הליכים של חברות, וכן בהליכי פשיטת רגל של יחידים.
דיני מקרקעין
מחלקת המקרקעין במשרדנו מעניקה ללקוחותינו ליווי משפטי וייצוג בהסכמי מכר ורכישה, הסכמי שכירות (נכסים פרטיים ומסחריים) וייצוג בהליכים משפטיים בתי המשפט השונים לרבות המפקח על המקרקעין.
יזמות וגיוס משקיעים
לאור היכרותנו רבת השנים שחקנים מרכזיים בעולם העסקים, משרדנו מחבר בהצלחה בין גופים המבקשים לאתר משקיעים לבין משקיעים פוטנציאליים. במסגרת זו משרדנו מעניק גם את המעטפת המשפטית לכל המהלך.
מאמרים
מתן יפוי כח להצבעה באסיפת בעלי דירות / הצבעת שוכר באסיפת בעלי דירות
במסגרת ניהול אסיפת בעלי דירות בבית משותף לעיתים נוצר מצב בו בעל דירה מעוניין לקחת חלק באסיפה ואף להצביע במסגרתה, אך נבצר ממנו לקחת בה
נוסח תקנון מצוי של בעלי הדירות בבית משותף
במאמר זה נביא את נוסחו המלא של התקנון המצוי בבית משותף, כפי שנקבע במסגרת הדין. על מנת לקרוא מהו תקנון מצוי, מה ההבדל בינו לבין
מהו תקנון בית משותף, ומה ההבדל בין תקנון מוסכם לתקנון מצוי?
מהו תקנון בית משותף? כל בית משותף בישראל כפוף להוראות הדין. על ניהול בתים משותפים חלות הוראות חוק שונות בעניינים שונים. החוק המרכזי והמכונן בעניין